Tid i alt: 2 timer 45 min. |Arbejdstid: 30 min. | Antal: 16 stk. | |
Ingredienser til 16 pølsehorn
|
|
FremgangsmådeRør gæren ud i en skål med stuetempereret mælk og tilsæt yoghurt, olie, sukker og æg. Rør det godt rundt og tilsæt derefter salt og mel lidt efter lidt. Ælt dejen i 5-10 minutter, gerne på en røremaskine, til den er smidig og nem at arbejde med. Stil dejen til hævning i en skål med et rent klæde over i en time på køkkenbordet. Del dejen i to og rul ud i to cirkler, som deles i et lagkagediagram med 8 lige store trekanter. Del pølserne i to og læg et stykke pølse på den brede ende og rul dejen omkring. Lad dem efterhæve i 1 time på køkkenbordet på en bradepande med bagepapir, dæk med et rent klæde. Pensl med sammenpisket æg og drys med sesamfrø. Bag i en forvarmet ovn 175 grader varmluft i cirka 14-15 minutter. |
|
Link til opskrift |