Kartoffelsalat med tomater, asparges og mozzarella (til 2 personer)

Bland alle ingredienserne til dressingen undtagen citronsaft, salt og peber og rør eller ryst den grundigt sammen. Den skal være ret tyktflydende og rimeligt homogen. Smag til med salt, peber og citron. Dressingen skal være skarp men ikke stærk.
Rens og kog kartoflerne til de er lige præcis færdige – giv dem hellere en anelse for kort end for lang tid. Skær tomaterne i både eller halver dem afhængigt af størrelsen. Skær mozzarellaen i grove tern.
Knæk bunden af aspargeserne og skær dem i mindre stykker. Overhæld med kogende vand, og lad dem trække 4-5 minutter i vandet, til de er tilberedte men stadig har godt med bid.
Pluk en god håndfuld blade af den friske basilikum, bland hele herligheden og overhæld med dressing. Salaten tager ikke skade af at stå og trække et par timer, men tilsæt så basilikummen til sidst.