Toggle Navigation
K13.dk
Bagværk
Saucer
Supper
Niller's opskrifter
Niller's opskrifter
OONI opskrifter
Klassisk Gastromand-burger
Farmor's kartoffelsalat
Trisse’s opskrifter
Trisse’s opskrifter
Deep Pan Pizza
Tomatsovs til Pizza
Verdens bedste Lasagnette (4 personer)
Farsbrød med champignonfyld
Trisse's Coleslaw
Jule opskrifter
Søgning
Kaja's Karry Pastaret
Home
Niller's opskrifter
Kaja's Karry Pastaret
Ingredienser
500 gr. olsefars
375 gr. pastaskruer (skal være skruer)
25 gr. margarine
125 gr. løg
1 ts peber
1-2 ts hvidløgssalt
1 spsk karry
1 knivspids chili
1 stk okse suppe terning
mælk el. fløde
kulør
1 ts soya
evt. 1 ts sukker
Fremgangsmåde
Løg hakkes fint og svitses i margarinen, så de er næsten brune.
Peber, hvidløgssalt og chili tilsættes
Karry'en tilsættes så den 'brændes' af
Oksefarsen blandes i og brunes/svitses
Mælken tilsættes så det dækker kødet
Soya og evt. sukker blandes i
Lidt kulør for synets skyld
Lad retten simre mens pastaskruerne koges
Når pastaskruerne er kogt blandes skruerne og kødsovsen godt sammen