Hjemmelavede burgerboller

Forfatter: Gastromand.dk
Forberedelsestid:  60 mins Tilberedningstid:  15 mins Total tid:  1 hour 15 mins
Antal personer: 4

Ingredienser

Tilberedning

  1. Bland gæren i den håndvarme mælk og tilsæt mel, salt, sukker og smørret, som skal være blødt.
  2. Ælt dejen meget grundigt igennem, (cirka 10 minutter) eventuelt på røremaskinen med dejkrog.
  3. Kom dejen i en melet skål, dæk den til og sæt den til hævning i stuetemperatur i cirka halvanden time.
  4. Del dejen i 6 stykker og form dem til boller
  5. Læg dem til efterhævning på en bageplade i en halv times tid.
  6. Bollerne pensles med pisket æg, drysses med sesamfrø og bages i en 200 grader varm ovn i cirka 15 minutter.

Klassisk Gastromand-burger

Se opskriften her.